27 Kasım 2014 Perşembe

    Bazen diyorum ki keşke dünya yuvarlak değil de düz olsaydı. O zaman kenarına kadar gidip atlayarak intihar edebilirdik, uzay boşluğunda yok olurduk belki de başka bir gezegene ya da başka bir galaksiye düşerdik. Evet bilemeyiz belki her şey daha iyi ya da daha kötü olabilirdi.. Ama dünya düz olsaydı ve bunu yapabilseydik ölümümüz havalı olabilirdi.
 Aslında bu düşünce uzun zamandır aklımdaydı bu gün izlediğim bir video da bunun tuzu biberi oldu ki videodaki amcamız inatla dünyanın düz olduğunu iddia ediyor :) Hatta amcayı tubitakla bile konuşturuyorlar ki amca pes etmeden ikna etmeye  çalışıyor,telefonu kapatmadan önce de Ankarada bu konuda seminer verme sözü veriyor :) merak edenler için işte linki :)



artık yorumu size kalmış :)


Bir söz vardı hızlı yaşa genç öl, hiş olmazsa cesedin yakışıklı olsun. Sanırım ben hızlı yasayanlardan değil sabreden dervişlerden olacağım. Çünkü  hayatım hiç bir zaman yolunda gitmeyecek. Bu da belki bir zamandan sonra bir bağışıklık kazandırıyor insana. Ben hangi işe elimi atsam ya kapanır, ya iflas eder, ya da yıllardır hiç olmamış bir şey olur.. Bir umut bakalım beklemeler mecburiyetindeyim ...


 
beklemek üzerine incir reçelinin bu muhteşem bekleme sahnesini izleyelim ... beklemek bazen mecburiyettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder